banner
Dom » Proizvod > Cipele dodatna oprema > Obuća za cipele
Kategorija proizvoda

Obuća za papuče

Opis obuće za cipele za papuče Zašto mi? l dobar kvalitet i savršena usluga; • Efektno odgovorite i blagovremeno dostavljate; l 15 godina iskustva u obuci i trgovini. Imamo dobar tim sa dobrim engleskim komuniciranjem putem e-pošte, telefona ili drugog Instant Messenger-a ...

Pošaljite upit

Opis   Obuća za papuče

Zašto mi?

l dobar kvalitet i savršena usluga;

• Efektno odgovorite i blagovremeno dostavljate;

l 15 godina iskustva u obuci i trgovini.

Imamo dobar tim sa dobrim engleskim jezikom komunicirati s vama putem e-pošte, telefona ili drugog Instant Messenger-a

l Kontrola kvaliteta: doživjela QC tim od 6 osoba.

Naša fabrika

Kompanija New-Tech Development Corporation u Fuzhou Economic & Technical Development Zone je državno preduzeće u Fuzhou Economic & Technical Development Zone, koje je osnovano u martu 1988. godine uz ovlašćenje Ministarstva za spoljnu trgovinu i ekonomsku trgovinu.

Naša firma je specijalizirana za trgovinu uvozom i izvozom koja pokriva sve vrste robe i tehnologije. Podržana snažnom ekonomskom snagom razvojne zone Fuzhou, izvršili smo sopstvene tehnike prednosti; više od deset tehnoloških kompanija ima te akcije u našoj kompaniji. Izgradili smo savršen sistem za uvoz i izvoz robe, samopodržavanje i nakon usluge.
Naše kompanije su integritet, inovativnost, efikasnost. Spremni smo da sarađujemo u dobroj vjeri sa prijateljima u zemlji i inostranstvu, zajedničkim napretkom.

 

Naš sertifikat

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kako su propisane u ISO9001, BSCI, AVON smernicama i naš strogi sistem kontrole kvaliteta.

图片4(001).jpg

 

Naša usluga

Pored naših postojećih proizvoda, naš tim takođe može da proizvodi eva proizvode prema crtežima ili uzorcima naših kupaca. Kvalitet proizvoda kontrolišemo kritično za svaki korak tokom proizvodnje.


Hot Tags: cipele za papuče, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, veleprodaja, jeftina, niska cijena, besplatan uzorak

Upit